MAAK HET LEVEN MOOIER

Maak het leven mooier!

Als mentor maak je niet alleen het leven van jouw cliënt mooier, maar ook jouw eigen leven. Hoe? Dat vertellen ze graag zelf. Hieronder lees je de levensechte verhalen van Zeeuwse mentoren en hun Zeeuwse cliënt. Zij vertellen hoe mentorschap hun leven mooier heeft gemaakt.

Als mentor help je je cliënt om beslissingen te nemen over verzorging, verpleging, behandeling of begeleiding. Zelf heeft jouw cliënt geen goed overzicht wat de gevolgen zijn van deze beslissingen. Daar heeft hij of zij jou bij nodig.

De vreugde wanneer je langskomt, het geluk wanneer de gekozen weg goed uitpakt en de wetenschap dat alles goed geregeld is… Dat maakt het leven mooier. Voor je cliënt en ook voor jou.

Maak het leven mooier, wordt mentor.

Nigel en Niko in de keuken

Nigel is blij met zijn mentor Nico. “Hij helpt mij om samen beslissingen te nemen. Zelf heb ik daar moeite mee”.

“Als ik iets voor mijn cliënt voor elkaar krijg, zeker als het complex en moeilijk is, dan geeft mij dat veel voldoening”;  zegt Nico. 

Dimmie en Lois bij de zee

Dimmy is blij dat Loïs hem helpt om samen problemen op te lossen. “Alleen kom je er niet”.

Lois

Loïs zegt;”Het doet mij goed om een glimlach te zien op de mond van mijn cliënt. Ik kan echt iets voor hem betekenen”.

Jachenka en Nathalie drinken koffie

“Mentor Jachenka heeft ervoor gezorgd dat ik kan paardrijden, dat vind ik heel fijn want ik ben gek op paarden”; aldus Nathalie.

Jaschenka

Jaschenka zegt;“Nathalie leeft helemaal op. Ik ben de stem van de cliënt. Ik verwoord wat zij niet goed kan aangeven. Dat geeft mij veel voldoening”.